tisdag 11 oktober 2011

Köttfärsfylld långfranska

Fick dock laga och äta mat själv idag då karln är iväg
och fixar bilen, men ack så gott och enkelt även detta! 


Du behöver:

1 långfranska
köttfärs
tacomixkrydda
ost till gratinering

Sås:
Gräddfil
Chillisås
salt
& sallad 

Gör så här :
Skär ett snitt i långfranskan, men spara någon cm på varje sida. Gröp ur det mesta av brödet, och lägg det åt sidan. (kan behövas senare) Ställ ugnen på 200-225 grader. Bryn färsen klar, och häll i tacomix krydda (ja ni vet gammal vanlig tacoköttfärs) Köttfärsen ska vara ganska stum, och tycker du att den är för lös, smula ner brödet till du får en bra köttfärsfyllning. Fördela sedan köttfärsfyllningen i brödet, och riv ost över brödet och gratinera tills långfranskan och osten fått en fin färg
Servera tillsammans med en god sallad och kall sås.

Inga kommentarer: