onsdag 9 november 2011

Onsdag



Igår kom kalle förbi igen, och det innebär ju fika och godsaker. Det märkliga är att jag har nog gått ner sen jag började jobba, borde snarare vara att jag går upp, märkligt. 


Sista timmen på jobbet var det tvärlugnt så jag och mamma satt och kollade på så mycket bättre och albert kom förbi och fixade lysen till min cykel. Åkte sen till tornby och köpte battlefield 3 åt min karl, fan vad jag är bra. Tjockade oss med donken, fast tjocka är väll inte rätt ord då vi tog äpplen och sallad? Jag vet ialf vart jag har min karl när jag åker till London, för vet ni om några timmar i natt + en vecka sitter jag på väg upp till skavsta!! 


Idag är min lediga dag och jag ska bara vara hemma, mysa med neo, gå ut och gå, spela battlefield (ska äga albert, måste bara lära mig att gå framåt, hahaha) tvätta x 1000 ( vi tvättar bara en gång i månaden, förlåt JAG tvättar bara en gång i månaden, garderoben ser lite mer stilren ut nu, det enda som märks är att trosorna och strumporna börjar ta slut för båda men annars skulle jag nog klara mig ett jävla bra tag till att vänta, & då byter jag kläder varje dag) jävligt soft.

Inga kommentarer: