torsdag 10 februari 2011

10 februari


Igår åkte mamma jag och tomas upp till stockholm, älvsjö på möbel mässan. åh jisses vad inspiration man får och så satans snygga grejer det finns, matbord, soffgrupper, soffbord osv. men säger som dennis vart fan får man se alla grejer sen då, vart tar de vägen. för varenda jäkla kedja kör ju med samma grejer upp och ner? tråkigt men sant.

på vägen hem stannade vi till i vårby? snacka om slummen det var hemskt. typ ett övergivet centrum med en ica affär, frisör och en spel och video butik in där ska vi och handla hem lite saker. (Tomas fru är från sri lanka) det har tydligen direkt leverenas där ifrån. ja fick till sägelse om att titta ner i marken inte få ögonkontakt med någon och hålla hårt i väskan, hm skumt. haha va är det frågan om lixåm, det kändes som att komma utomlands ni vet när man råkat gå in på en helt fel gränd. ödelagt.

idag fick jag jobba halvdag, grymt skönt. så nu har jag städat och diskat lite och inväntar min karl som verkar jobba över? & hoppas på lite tur på vår sida angående nästa steget i vårt liv? haha

Inga kommentarer: