söndag 20 februari 2011

19 februari


jag ogillar att använda ordet dålig stil, men det satte sig på sin rätta plats, jävligt dålig stil och jag var inte den enda som höll med, men vem orkar gå runt och sprida dålig energi?

jag, albert och oscar åkte till motala där oscar skulle kolla på en bil. de hade en adress som ledde oss in till ett bostadsområde fullt med hög hus, blev lite fundersamma om han hade hyrt ett litet garage och hade alla bilar i? haha, de letade och letade louise går in på google och hittar rätta adressen på en gång, vem är kung? så in i helvetes jävla kallt i denna lokal (eller butik som oscar så fint kallade de) haha. när albert och oscar ska åka och provköra tar gubben in mig som gisslan i deras lilla kontor som mer liknade en altan som någon fuskbyggare ställt till med, och förvara alla bilnycklar i en fiskelåda? haha..

oscar åkte ialf där med en ny bil, han blev som en 4 årig liten kille som precis tjatat till sig lite glass, haha. blev wokhörna och sen gjorde vi ulfåsa möbler (killen måste ha stor snopp, ja menar fötterna var eorma och händerna likaså) vi total kärade ner oss i en kontinental lyx säng (den ska bli vår) och matbordet var perfekt.

Inga kommentarer: