fredag 6 juni 2008

bad igen


Idag drog vi och badade igen men istället för klockan 2, så for vi iväg vid 10, hoppsalanta. och packade även med mackor, pastasallad, mängder med vatten, saft, cola, bullar osv ..

genade över åkern och tog våran båt över till klipporna, men eftersom båten inte höll för alla, så fick niclas och bullen simma över, haha. och det första vi möts utav när vi kommer fram är en mamma/tant som ligger spritt språngande naken, så hennes kissimurra, stjärt, bröst gick inte att undgå, så nudistbad är allt var det är, fick även en syn av en snopp och en tantstjärt, PÖÖH!

så vi fick inte vårat ställe vi hade igår, men hittade ett annat smultronställe, så blev en massa solning och bad m. vattenlekar, dykning, kullerbyttor, volter osv. och nu ljuger jag itne när jag säger att alla har bränt ihjäl sig, usch svider så jävla dant. men suveränt sen när de övergår till brun färg, mums :)

så nu har jag satt på mig 'finkläder' eller vanliga kläder för första gången på hur länge som helst känns det som, har gått runt med en skit linne och mjukis shorts, plus bikini hela dagarna känns det som, haha.


och vad händer ikväll då? grabbarna grus skulle till finspång för att utforska en grotta, kul? haha. jag hade ingen lust att följa med, eftersom jag kände på mig att jag skulle gnälla över att det var för läskigt eller tråkigt ;P så nu sitter jag här med min chips påse mamma var snäll och köpte till mig förut :P höh.

Inga kommentarer: