torsdag 5 juni 2008

bad












Idag blev det att ligga ute och glassa i solen på baksidan tills man höll på att smälta bort, fick med mig jimmy och niclas och åka och bada, åkte först till sandhögarna, men botten är så nedrans vidrig där, så åkte till rängen istället, typ säftra/nudistbad haha.


hamnade vid någon badplats först, men va så mycket folk och usch, så fortsatte in på världens smalaste stig med pinnar och träd överallt, men till slut kom vi fram med all packning till en stor fin klippa, där det blev att fixa iordning allt och sen hoppa i vattnet, hala stenar och allt, haha, fast riktigt skönt, sen hittade grabbarna en båt som dem lekte rövare med, tog upp på klippan och åkte ner för, (så ut som dem skulle dö), sen blev de hopp, toppless, nakenbad, fika sig, bada sig, pressa sig, båtturer, skrik, och massa massa annat. sjukt mys & helt ensamna, lovely.


sen när vi skulle hem tog vi båten över på andra sidan och fortsatte vår vandring, vi hade chansat på att det var närmre bilen och att vi slapp gå den där jobbiga stigen, men istället virra vi runt i en skog bland el stängsel och shit, men hittade ialf rätt ;P haha.


när jag kom hem, höll jag på att dö av hunger, så mamma hade gjort en super god sallad som vi mumsade i oss, och har precis duschat och tankat ner en film som ska glos på ikväll :) mysi

Inga kommentarer: