onsdag 17 september 2008

Onsdag

Skolan var hyffsad slapp, och stackars lilla Ida som vandrar runt på kryckor :) om jag kunde, så skulle jag nog bära runt dig. slippa trapporna och använda min superkraft, men just nu har jag inte orken .. :)

efter skolan blev det en snabb stan runda med sofia, skönt att ialf hinna prata av sig lite, någon som lyssnar, någon som tar in, någon som kan fördriva tiden med, någon man kan få lyssna på, någon man förstår, någon som talar samma språk. önskar att det fanns mer tid, mer tid för varandra.

sen hämtade ialf albert och niclas upp mig, så åkte vi till norrköping där albert fick sig en ny telefon, jag vill med ha, (fast i rosa då) får nog vänta ett tag till, snart (=evighet)..

bjöd ialf grabbarna grus på max, jag vet jag är snäll .. & fifan så mättande, men håller mig nog till mc'donalds så mycket godare, haha.

& nu har jag precis legat och kollat på ps, i love you, så underbar film, otroligt fin. fick mig en rätt så blöt kind, jag behöver sånna filmer, jag behöver få rensa bort endel tårar som ligger och trycker. tur att det finns endel tillfällen då det är tillåtet att visa känslor.

Inga kommentarer: