onsdag 10 december 2008

funkar för mig :)

skolan börjar ju bli fööör underbar. igår hade vi ju bara ett prov i tio minuter sen fick vi gå hem och göra en hemläxa. och idag kom vi till skolan hade maggans lektion (slappare lektion får man nog leta efter) sen ialf kom bodil och berättade att svenskan var inställd och att även hennes lektion var inställd för vi skulle få gå och göra en sak på stan, weeej! om det endå vore så jämt :)

men knappt en lektion på två dagar är ju inte fel det heller. efter skolan var jag och ida vrååålhungriga så vi gick till Linds och åt varsin foccacia, mättare än mättast. satt även kvar två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. ja typ tuttar, sommar, fest, killar, julklappar osv. & ett par tappa andan och sätta i halsen skratt hanns ju med. mis

tog sen bussen hem och tände en massa ljus och sen kom niclas och gjorde sällskap i sängen, mys mys mys :) du betyder allt för mig. tog även ett hääärligt bad, fast ensam ;/ för stackarn somna i sängen, haha.

& ikväll blir det att titta på sista avsnittet av oskyldigt dömd ;O och sen tjata på att niclas ska ringa på ett jobb, för de var pååå. det ville att han skulle börja redan på söndag, och lat som han är får han åka bil hela tiden, (vafan pratar om hon för jobb) jaaaa ..

Inga kommentarer: